DİYARBAKIR / SUR - Kartaltepe Anadolu Lisesi

04123122057
KARTALTEPE MAH. KARTALTEPEE KÜME EVLERİ NO 41 SUR / DİYARBAKIR
Vizyon
İnsanlığın ortak değerlerini yaşam şekli haline getiren,geleceğimizi emanet edeceğimiz nesilleri ülkemize ve insanlığa kazandıran sevgi ve bilginin paylaşıldığı,örnek teşkil eden bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Kartaltepe Anadolu lisesi olarak;Okul,Veli ve Öğrenci işbirliğiyle kendisini sürekli yenileyen,öğrencilerin bireysel farklılıklarını dikate alan,ufku açık,ekip çalışmasına inanmış,çağdaş ve dinamik eğitim öğretim kadrosuyla Türk milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda sorumluluk bilincine sahip,idealist,girişimci,tutarlı,temiz çevre bilicitaşıyan milli-tarihi,evrensel degerleri özümsemiş ve insan haklarına saygılı ,hoşgörülü,bilime ve sanata katkıda bulunan bireyler yetiştirmektir.
Futbol,Voleybol,Futsal gibi sportif faliyetler.
Kömür
İngilizce-Almanca
Öğretme Servisi
Özel servis